El meu munt de mots dels animals

Títol: El meu munt de mots dels animals. 
Autors: Fordacq, Marie Odile i Franck Girard 
Il·lustradora: Claire Brenier 
Editorial: Combel 
Edició: 2007 
ISBN: 9788478649433


Autors: Frainc Girard i Marie Odile Fordacq són autors de diversos llibres de coneixements infantils per a primeres lectures, en destaca principalment ‘No és el mateix’ de l’editorial Iamique, ‘Juguem a l’oca’ de Ediciones Sant Pablo, el meu mapamundis dels animals de l’editoral Combel entre altres, que han escrit individualment.
Biografia il·lustradora: 
Clara Brenier va néixer l’any 1974 a França; diplomada per l’ESAG Penninghen. Treballa regularment per les edicions Remolino, Milano y Hachuela.
Resum: 
Un llibre ple de d’imatges dels diferents animals, agrupats en categories segons els seus hàbitats, com per exemple: animals que tenim a prop, animals d’aigua, animals del fred i animals dels països càlids. Aquest llibre ofereix dibuixos dels hàbitats on habiten els animals, així com dibuixos de cada animal amb la seva paraula corresponent i una petita explicació.
Opinió: 
Pensem que és un llibre molt enriquidor, ja que té una presentació molt agradable i els coneixements es troben molt organitzats al classificar els animals segons el seu hàbitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada